Saaremaa laevatootja lasi David O'Brocki päevapealt lahti (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David O'Brock.
David O'Brock. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Saaremaa laevatootja Baltic Workboatsi juhatusega alles selle aasta alguses liitunud David O’Brock jäi läinud reedel ootamatult töötuks.

Vahetult enne töörahvapüha Baltic Workboatsi omaniku ja juhatuse liikme Margus Vanaseljaga koos maha istudes ei osanud David O’Brock aimatagi, et tõustes tal tööd enam pole. Juhatuse liikme leping lõpetati põhjusel, et ettevõtte praeguses arengufaasis ei ole O’Brock ikkagi see inimene, keda nad vajavad, kirjutab Saarte Hääl. 

Vanaseljat ennast eile kommentaariks tabada ei õnnestunud. O'Brocki jaoks tuli teade aga läinud nädala lõpul kui välk selgest taevast. «Olen 47 aastat vana ja ei ole kunagi varem kuskilt kinga saanud… Kuid eks seegi on kogemus ja õpin ka sellest midagi,» tunnistas ta.

Lahku mindi siiski sõbralikult. Ette heita pole O’Brockil saarlastele midagi. Pikaajalise tippjuhina mõistab O’Brock, et erafirmas ei olegi vaja töölepingu lõpetamiseks ülearu palju põhjusi välja käia. «Neil on igati õigus valida, kes on õige inimene just nende firma jaoks,» nentis O’Brock.

Ta ei eitanud, et tal on kahju tööst Saaremaa laevaehitusfirmas loobuda. «Kõiges, mida teen, annan endast sada protsenti,» sõnas O´Brock. Nii andis ta endast kõik ka Baltic Workboatsis ning talle tundus, et koos hakati tegema just positiivseid muudatusi.

«Aga selline see otsus neil oli ja nüüd on mind esimest korda elus ees ootamas vaba suvi,» lausus O’Brock, andes mõista, et uut töökohta tal varnast võtta pole.

David O'Brock oli pikalt haruldaste muldmetallide tehase Silmeti juht ning kuulus ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõukogusse. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles