Viimast lihvi saav Uberi eelnõu meeldib nüüdseks kõigile osapooltele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uberi takso.
Uberi takso. Foto: PA images/Scanpix

Pikalt küpsenud ühistranspordiseaduse eelnõu ehk nn Uberi eelnõuga on nüüdseks jõutud lahenduseni, millega on rahul nii Eesti taksoettevõtjate liit kui sõidujagamisteenuse pakkujad Taxify ja Uber.

Taksoettevõtjate liidu juhatuse liige, Elektritakso juhatuse esimees Ermo Kontson rääkis, et seaduse tegemisel on toimunud edasiminek ning praeguseks on hakatud asju õigete nimedega nimetama, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Kui on taksoteenus, siis on taksoteenus ja ei nimetata seda millekski muuks. Minu arust on edasiminek ikka väga hea ja väga suur, ainuke asi, et on vaja veel läbi rääkida peenemaid, detailsemaid nüansse,» märkis ta.

Taxify arendusjuht Martin Villig ütles «Aktuaalsele kaamerale», et nende hinnangul on eelnõu praegu samuti suures plaanis rahuldav. Ta lisas, et nüüdne kompromiss on väga hea, sest on üks õhuke regulatsioon, erisusi ei tehta.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles