Graafik: nemad on kõige paremini tasustatud tippjuhid riigisektoris (8)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti juht Priit Sauk (keskel) on teist aastat üks paremini tasustatud tippjuhte riigisektoris.
Maanteeameti juht Priit Sauk (keskel) on teist aastat üks paremini tasustatud tippjuhte riigisektoris. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Postimees reastas värskete palgaandmete põhjal riigiametnikud, kellele 1. aprilli seisuga on ministrid ja kantslerid soostunud maksma kõige suuremaid palganumbreid. Ka näeb rahandusministeeriumi avalikustatud numbritest, kes sai mullu riigilt suurima aastasissetuleku.

Kui kõige paremini tasustatud asekantsleritel ja mitmel avaliku sektori juhil on aastaga põhipalgale ka korralikku palgalisa juurde tulnud, juhivad kõige paremini tasustatud riigisektori juhtide palgatabelit maanteeameti juht Priit Sauk ja veeteede ameti juht Rene Arikas, kelle kõrvale on nüüd lisandunud ka sotsiaalkindlustusameti juhina Egon Veermäe.

 

Kui aasta tagasi oli asekantsleritest kõige paremini tasustatud MKMi IT-ala asekantsler Taavi Kotka, kelle kuupalk oli 4999 eurot, siis pärast Kotka ametist lahkumist juhib asekantslerite palganimistut justiitsministeeriumi asekantsler Priit Kama, kelle kuupalk on 4260 eurot. 

 

Ka leiab värskest ülevaatest nii enim teenivate keskastmejuhtide kui ka riigisektori ekspertide palgaandmed.

 
 

Koos värskelt avalikustatud jooksva aasta palgaandmetega leiab ülevaatest ka riigiametnike 2016. aasta palgaandmed. Mullu oli kõige paremini tasustatud riigiametnik selle aasta alguses ametist lahkunud maksu- ja tolliameti senine juht Marek Helm. Talle järgnesid Sauk ja Arikas.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles