TS Laevade senine juht Kaido Padar läheb Talleksisse (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TS Laevade juht Kaido Padar ja Tallinna sadama juht Valdo Kalm.
TS Laevade juht Kaido Padar ja Tallinna sadama juht Valdo Kalm. Foto: Mihkel Maripuu

Mandri ja suursaarte vahel opereeriva laevandusettevõtte TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar hakkab juhtima Eesti kapitalil põhinevat valdusfirmat Eesti Talleks AS.

Kaido Padar märkis pressiteates, et lahkub ettevõttest  rahuliku südamega, sest tänaseks päevaks on  Eestisse jõudnud ja liinil neli uut parvlaeva, kokku pandud meeskond ning järjepidevalt tegeletakse teenuse edasise arendamise ja parendamisega. «Minu pikaaegne unistus on olnud panna end proovile erasektoris. Nüüd sain väga hea pakkumise ja soovin edasi liikuda,» selgitas Padar. 

Padar märkis, et edu parvlaevadega tõi temani mitmeid pakkumisi, mis viisid ka uue töökoha vastuvõtmiseni. «Üks nendest pakkumistest tundus väga mõistlik, et see vastu võtta. Mõistlik just selle pärast, et kui omanike, nõukogu ja uue juhi mõtted, eesmärgid ja visioonid ühtivad, siis on lihtsam hakata neid ka ellu viima,» ütles Padar Postimehele. «See sai ka põhjuseks miks otsustasin Talleksi kasuks.» 

Eesti Talleks on kinnisvara-, auto- ja hulgikaubanduskontsern. Kontserni kuulub 10 ettevõtet ja nendes töötab kokku 118 inimest. Talleksi ajalugu ulatub aastasse 1944, mil alustas tööd Eesti NSV Põllumajanduse Rahvakomissariaadi Tallinna Remonditehas. Hiljem tunti Talleksit Tallinna Ekskavaatoritehase nime all. 1990. aastate alguses sai toonasest Tootmiskoondis Talleksist Eesti Talleks AS.

Tallinna Sadama juhatuse esimees ja TS Laevad nõukogu esimees Valdo Kalm märkis, et Kaido Padari tugevuseks on kahtlemata initsiatiivikus uute algatuste käimalükkamisel, ühtlasi on ta ka hea meeskonnaliige ning väärtuspõhisest juhtimisest lähtuv juht. 

Kaido Padar asub Eesti Talleksi juhatuse esimehe kohale alates 1.augustist, sinnani jätkab ta tööd TS Laevad juhatuses, et aidata kaasa parvlaevaliikluse  sujuvale teenindamisele tihedal suveperioodil. Lähiajal kuulutab Tallinna Sadam välja tütarettevõttele uue juhatuse esimehe otsingu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles