Olerexi endine tippjuht tõusis Alexela juhtkonda

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Vaht.
Alan Vaht. Foto: Erik Prozes / Postimees

Endine Olerexi juhtivtöötaja Alan Vaht alustab tööd energiakontserni Alexela Group juhatuse liikmena. 

Alexela Group juhatuse esimehe Andreas Laane sõnul on Alexela eesmärk kasvada kõigis senistes tegevusvaldkondades – energeetikas, metallitööstuses ja kinnisvaraarenduses. 

«Alan toob meie majja oma globaalse mõtlemisega väga hea ja selge kogemuse, kuidas nende investeeringute abil kasvatada meie ärimahte ning olla suurim kohalikule kapitalile kuuluv kodumaine kütuste ja energiatoodete müüja,» kirjeldas Laane.

Vaht ütles ise, et ta paneb uue juhatuse liikmena rõhku eeskätt Alexela tanklaäri mahtude ja turuosa  suurendamisele. «Alexela on vanim kodumaine kütusemüüja ning on mitmes nišis oma ala tugevaim. Alexela vaatab tulevikku, mõtleb suurelt, käib kaasas globaalsete arengutega ning panustab kiirelt kasvavasse gaasiliste kütuste turu arengusse,» kirjeldas Vaht.

Vaht lahkus kütusefirmast Olerex mõni nädal pärast seda kui firma omanikud kutsusid ootamatult tagasi terve ettevõtte juhtkonna, sealhulgas Vahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles