Liiga odavad liiklusmärgid tõrjuti magusast hankest välja (7)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusmärgid
Liiklusmärgid Foto: Kristjan Teedema

Esimest korda lükkas Tallinna transpordiamet kõikide pealinna fooride ja liiklusmärkide üle viie miljoni eurosel hankel mängust välja firma, kes tegi liiga odava pakkumise.

«See on hange, kus me ei saa võtta riski, et tonn kaaluv raud võib kusagil kellelegi pähe kukkuda,» ütles Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa Äripäevale.

Hanke võitis hoopis Küprosele peitunud omanikega AS Signaal TM, kes on aastate jooksul vahetanud korduvalt omanikke ja võidutsenud Tallinnas paljudel hangetel. See on firma, kes joonis maha ka esialgu linlastes palju pahameelt tekitanud bussirajad.

Vaidlusi tekitanud hange puudutab kõiki Tallinna mehaanilisi ja elektroonilisi liikluskorraldusvahendeid ja foorisüsteeme – nende paigaldamist, korrashoidu, liiklusõnnetuste tagajärjel katki sõidetud asjade välja vahetamist. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles