Eesti Gaas sulgeb üle riigi kontoreid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Gaas
Eesti Gaas Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti Gaas plaanib juuniks sulgeda ettevõtte kontori Jõgeval, Põlvas, Jõhvis, Narvas ja Kiviõlis, mille järel jääb ettevõttel regionaalne keskus Tallinnasse, Tartusse ja Kohtla-Järvele.

«Inimesed on meiega arveldades liikunud e-kanalitesse, nii et kohapeal tehtud maksete osakaal järjest langeb,» ütles Eesti Gaasi juhatuse liige Raul Kotov ettevõtte teates. «Näiteks käis kogu veebruarikuu jooksul Põlva kontoris maksmas vaid 21 ja Narva kontoris 24 inimest ning ka ülejäänud kolmes kontoris jääb maksete arv kuus päeva kohta alla 15.»

Jõgeva, Põlva, Jõhvi, Narva ja Kiviõli kliente teenindab Eesti Gaas edaspidi klienditoe telefonil ja e-posti teel ning vajadusel tavaposti teel. Samuti saavad kliendid külastada regionaalset keskust Tallinnas, Tartus või Kohtla-Järvel.

Eesti Gaas tegeleb maagaasi ja elektri müügiga. Kontserni kuuluvad gaasitorustike ja rajatiste projekteerimisele ja ehitamisele spetsialiseerunud AS EG Ehitus ning jaotusteenust osutav AS Gaasivõrgud. Ettevõttele kuulub üle Eesti viis surumaagaasitanklat.

Eesti Gaasis töötab enam kui 200 inimest, ettevõttel on 1600 äriklienti ja 42 000 koduklienti. Ettevõte müüs käesoleva aasta esimese kvartaliga 176,5 miljonit kuupmeetrit gaasi, mida on 14,8 protsendi võrra vähem kui aasta tagasi samal perioodil. Ettevõtte suuromanik on investeerimisfirma Infortar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles