Saksamaa endine rahandusminister Peer Steinbrück hakkas koomikuks

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peer Steinbrück
Peer Steinbrück Foto: SCANPIX

Saksamaa endine rahandusminister, sotsiaaldemokraatide eksliider ja Angela Merkeli vastaskandidaat kantsleri valimistel 2013. aastal Peer Steinbrück proovib uut ametit - temast sai näitleja-koomik.

Steinbrück annab koos elukutselise koomiku Florian Shroederiga stand-up komöödia etendusi ning nende alanud Saksa-turneel müüdi Berliini, Hamburgi ja Kölni etenduste piletid ühe hetkega läbi, vahendab Äripäev.

Poliitikuna sattus Steinbrück mitu korda avaliku tähelepanu ja kriitika alla seoses oma teravmeelsete ja vastuoluliste ütlemiste ja tegudega. Näiteks sõitis ta 2007. aastal demonstratiivselt puhkusele Namiibiasse, selle asemel et osaleda Washingtonis Suure Seitsmiku G7 rahandusministrite kohtumisel.

2013. aasta valimiskampaania ajal aga muutis ta viimsel hetkel ära oma esinemise pangas Sarasin & Cie pärast Süddeutsche Zeitungis avaldatud artiklit selle kohta, et pank võib olla segatud maksupettusse.  Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles