Cleveroni juhiks tõuseb endine Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni asutaja ja omanik Arno Kütt ning kauaaegse tippjuhikogemusega Andres Liinat hakkavad nüüdsest koos Cleveroni arendama.
Cleveroni asutaja ja omanik Arno Kütt ning kauaaegse tippjuhikogemusega Andres Liinat hakkavad nüüdsest koos Cleveroni arendama. Foto: Erakogu

Endine Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat liitub tegevjuhina Cleveroni meeskonnaga.

Cleveroni üks asutaja ja juhatuse esimees Arno Kütt ütles, et Cleveroni meeskond on märkimisväärselt kasvanud ja seniste arengute põhjal võib öelda, et kasv aina kiireneb. «Pöördusin Andrese poole ettepanekuga liituda meie meeskonnaga eelkõige sellepärast, et meil on kiire kasvu faasis vaja lisajõudu tegevjuhtimisse,» sõnas Kütt ettevõtte teates.

«Minu kirg on tehnoloogia ja arendustegevus. Saaksin edaspidi keskenduda just Cleveroni tehnoloogia arendamisele. Andresel on aga väga tugev juhtimiskompetents ning selles osas on ta Cleveroni meeskonda väga oodatud täiendus,» lisas Kütt.

Liinat sõnas, et viimastel kuudel Cleveroni meeskonnaga läbiviidud strateegia uuendamise protsess on tekitanud suure usu tehtud valikutesse ja meeskonda. «Cleveron oma valdkonna strateegilise innovaatorina omab suurepärast positsiooni muuta paki – ja väikesaadetiste äri oluliselt efektiivsemaks ja mugavamaks ka väljaspool Eestit,» ütles ta.

Liinatil on ligi 30 aastane juhtimiskogemust nii era- kui ka avalikus sektoris, erinevates valdkondades. Viimati töötas ta ligi kaheksa aastat Tartu Ülikooli kantslerina.

Cleveron on Eesti kapitalil põhinev tehnoloogiaettevõte, mis arendab jaekaubanduse- ja logistikaettevõtetele mõeldud pakkide edastamise tehnoloogiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles