Ülemiste keskus kasvab veel suuremaks (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskuse uus laiendus.
Ülemiste keskuse uus laiendus. Foto: Ülemiste

Ülemiste keskus Tallinna veerel kindlustab lähiaastatel ette võetava järjekordse laiendusega oma positsiooni Eesti suurima kaubanduskeskusena: 35 miljoni euro eest on plaanis ehitada kinokompleks ja avada uusi poode. 

«Pärast keskuse eelmist laiendamist tundsime, et kuskilt on midagi puudu. Meelelahutust oli liiga vähe. Me ei küündi siin küll Hongkongi või Pariisi tasemeni, aga Balti riikide kaubanduskeskustes on just kino absoluutne meelelahutuse kuningas,» põhjendas Ülemiste juht Guido Pärnits suurinvesteeringut.

Kui praegu on Ülemiste keskuses 69 000 ruutmeetrit üldpinda, siis laiendusel kasvab see ligi viiendiku võrra. Suurima osa uuest pinnast võtab enda alla Apollo kino, juurde tulevad ka spordiklubi People Fitness, kolm restorani ja kohvikut ning mitu uut kauplust. Missugused on uued poed, ei soostunud Pärnits veel ütlema, kuna rentnikega käivad alles läbirääkimised.

Ehitamine algab selle aasta lõpus ning töö peaks saama valmis 2019. aasta kevadeks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles