DAS liitub Ergo Kindlustusega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kindlustus Pärnu kodu- ja kinnisvaramessil.
Ergo Kindlustus Pärnu kodu- ja kinnisvaramessil. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

ERGO Group AG võttis vastu otsuse liita Eestis tegutsev tütarettevõte D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS 2017. aasta jooksul oma teise tütarettevõtte ERGO Insurance SEga. 

Ühinemise peamine eesmärk on optimeerida kapitaliinvesteeringud ERGO Baltikumi varakindlustusseltsides ning lihtsustada ettevõtete õiguslikku- ja finantsstruktuuri.

Ettevõtete endi sõnul on tehingu üheks suurimaks tugevuseks Eesti ERGOs laiale kindlustuskatete valikule - elu-, tervise- ja varakindlustusele - lisanduv õigusabikulude kindlustus. ERGO Group AG jaoks on oluline ka kooskõla Solventsus II-ga.

«Oleme veendunud, et liituvate ettevõtete professionaalsus ja kogemused aitavad luua olulist lisaväärtust nii DAS-i kui ka ERGO klientidele, partneritele ja töötajatele. Veel enam, see samm tugevdab ERGO positsiooni juhtiva kindlustusseltsina Baltimaades ja laseb meil täita ambitsioonikaid eesmärke kindlustusturul,» ütles ERGO Insurance SE tegevjuht Kęstutis Bagdonavičius.

«Läbi ühinemise soovime õigusabikindlustuse muuta Eesti klientidele senisest veelgi kättesaadavamaks,» lisas Maiko Kalvet, D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi tegevjuht.

D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS ja ERGO Insurance SE ühinemine vajab Eesti Finantsinspektsiooni heakskiitu. Ühinemise korral ei muutu D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi tänaste klientide kehtivad kindlustuslepingud ega tingimused.

Kuna DAS-il ja ERGO-l on vähe kattuvaid funktsioone, siis on liitumise mõju töötajatele minimaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles