Ettevõtjad ärgitavad: riik tehku linnahall korda (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnahall.
Tallinna linnahall. Foto: Eero Vabamägi

Eesti kinnisvaraarendajate sõnul on oluline, et linn koostöös riigiga linnahalli lõpuks korda teeks ega takerduks tarbetutesse vaidlustesse.

«Linnahalli saatus on oluline kogu kesklinna ja mereääre paremaks toimimiseks,» ütles Porto Franco OÜ tegevjuht Aldo Dapon kolmapäeval Eesti Kinnisvarafirmade Liidu ja Swedbanki korraldatud konverentsil.

«Siin vähemalt linn ja riik on hetkel pannud seljad kokku ja selle projekti käima lükanud. Oluline on see projekt nüüd lõpuni lükata ja mitte takerduda mitmesugustesse probleemidesse,» rääkis Dapon.

Liven Kinnisvara ASi partneri Andres Aaviku sõnul peaksid mere ääres olema ühiskondlikud objektid, mis tõmbaks rahvast ligi.

Tema sõnul pole linnahall ülemäära atraktiivne, kuid sealne saal ja vaated väärivad kindlasti säilitamist. Samas on see tema sõnul meeletult rahamahukas projekt, kus linn ja riik peavad sobiva lahenduse leidma.

Selleks, et mere ääres elu käima saada ja sinna lisaks linnaelanikele ka turiste meelitada, tuleb piirkonnas elu käima saada ja vajalikud investeeringud ära teha, rõhutas Aavik. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles