Jysk avab neljapäeval laiendatud Tartu Lõunakeskuse kaupluse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JYSK
JYSK Foto: Lukas Balandis

Neljapäeval avab rahvusvaheline kodukaupade kett Jysk Tartus Lõunakeskuses uuenenud kaupluse, mis on laiendamise tulemusel suurim Jysk Baltikumis, tänavu plaanib ettevõte lisaks avada veel kaks uut kauplust.

Jysk investeeris Lõunakeskuses asuva poe renoveerimisse 250 000 eurot, mille abil sai kauplus juurde 600 ruutmeetrit müügipinda, kokku on poes nüüd 2740 ruutmeetrit pinda.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul on Lõunakeskuse Jysk ettevõtte üks edukamaid ning suurima kasvupotentsiaaliga poode Baltikumis, kus ettevõttel on ühtekokku 29 kauplust. Seoses poe heade müügitulemustega ning Lõunakeskuse üldise renoveerimisega oli Zundure sõnul loomulik jätk moderniseerida ka keskuses asuvat Jyski.

Jyskil on Eestis kaheksa poodi: neli Tallinnas, kaks Tartus ning üks Pärnus ja Narvas.

Jysk on Skandinaavia päritolu rahvusvaheline kodukaupade müügiga tegelev ettevõte, mille esimene pood avati 1979. aastal Taanis. Praegu kuulub Jyski gruppi enam kui 2400 kauplust ja 21 000 töötajat 48 riigis. Ettevõtte põhitegevuseks on erinevate kodutarvete müük alates madratsitest, tekkidest-patjadest ja voodipesust kuni aia- ja kodumööblini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles