Nordeconi tütarettevõte muudab nime

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordeconi ehitusplats
Nordeconi ehitusplats Foto: Tairo Lutter

Selle aasta aprillist hakkab Nordeconi kontserni kuuluv Nordecon Betoon OÜ kasutama brändinime NOBE, ettevõtte ärinimi jääb siiski samaks. Ettevõtte kõik õigused, kohustused ja lepingud kehtivad jätkuvalt ning tööd jätkatakse kõikides senistes tegevusvaldkondades.  

«Oleme turul tegutsenud aastast 2000. Algusaegadel valdavalt betoonitöödele spetsialiseerunud Nordecon Betoonist on 17 aastaga välja kasvanud ehitusettevõte, mille tegevus katab kõiki ehitusprotsesside osi kavandamisest kuni rajamiseni, mistõttu peame oluliseks, et ka ettevõtte bränd väljendaks laiemat tegutsemisvaldkonda,» põhjendas nimemuutust Nordecon Betoon OÜ juhatuse esimees Mait Rõõmusaar.

Tema sõnul jätkab NOBE tegevust kõigis senistes tegevusvaldkondades, milleks on peatöövõtt ja projektijuhtimine, betoonitööd ja põllumajandusehitus. Uue nime ja identiteedi loomisel pidas ettevõte silmas, et jääks truuks väärtustele ja põhimõtetele, millest juhindudes on ettevõtet üles ehitanud. Küll aga sooviti lisada ka nooruslikkust ja uuendusmeelsust. 

«Ühena vähestest ehitusfirmadest on meil oma projekteerimisüksus, mis võimaldab pakkuda paindlikku ehituse täisteenust. Tahame olla piisavalt väikesed, et säilitada paindlikkus ja loovus ning parasjagu suured, et pakkuda kvaliteeti tugeva ja kindla partnerina,» kirjeldas Rõõmusaar.

NOBE ehk Nordecon Betoon on Nordeconi kontserni kuuluv ehitusettevõte, mis tegeleb aastast 2000 ehituse peatöövõtu ja betoonitöödega. Alates aprillist 2017 kasutab ettevõte kaubamärki NOBE.

Ettevõte on osalenud huvitavates kultuuri- ja kunstiprojektides, millest tuntuim on Aasta Betoonehitis 2011 tiitliga pärjatud Saksa kunstniku Lukas Kühne loodud heliskulptuur Cromatico Tallinna Lauluväljakul. Nordecon Betoon annab tööd ligi 155 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles