Töötukassa nõukogu juhiks tõusis Peep Peterson

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Peterson.
Peep Peterson. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Töötukassa nõukogu koosolekul valiti aastaseks perioodiks nõukogu uueks esimeheks Eesti Ametiühingute Keskliidu esimees Peep Peterson.

Töötukassa nõukogu esimees Peep Peterson ütles, et seni võime töötukassa tegevusega tööotsijate ja tööpakkujate kokkuviimisel rahul olla.

«Oluline on, et töötajate ja tööandjate poolt kogutud vahendid jõuavad tööturul keerulisemas olukorras olevate inimesteni – edaspidi saavad töötukassa toel oma oskusi täiendada ja kvalifikatsiooni tõsta näiteks erialase hariduseta, vähese eesti keele oskuse ja terviseprobleemidega inimesed,» ütles ta. 

Lisaks kinnitas töötukassa nõukogu möödunud aasta majandusaasta aruande. 2016. aasta lõpuks oli töötukassa netovarade maht 694,3 miljonit eurot.

Sellest 352,2 miljonit eurot moodustas töötuskindlustushüvitiste sihtfond, 172 miljonit eurot koondamise ja tööandja maksejõuetuse hüvitise sihtfond, 59,6 miljonit tööturuteenuste- ja toetuste sihtkapital,  68,5 miljonit eurot reservkapital ja 42 miljonit eurot 2016 aasta tulem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles