Kaks suurkino peavad kõigi saalide laed ümber ehitama

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinosaal.
Kinosaal. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Tehnilise järelevalve amet (TJA) tegi veebruaris ettekirjutuse Tallinna kinole Coca-Cola Plaza ja Tartus Tasku keskuses asuvale Cinamonile, millega kohustab neid kõigi kinosaalide laed ümber ehitama.

Amet uuris kinode lagesid seoses üle-eelmise aasta sügisel Tallinnas Solarise keskuses asuvas Cinamoni kinos toimunud laevaringuga, vahendab ERR Uudised.

TJA kinnitusel tuvastati puudusi mõlema kino ripplagede ehitamisel ning ohutuse tagamiseks tuleb ameti pressiesindaja Anu Võlma sõnul lähikuudel ümber ehitada kõigi saalide laed.

«Ettekirjutuse sisu oli, et teostada [tuleb] kinosaalide ripplagede ümberprojekteerimine ja -ehitamine ning võtta tarvitusele kõik vajalikud meetmed kõikide nõuetele mittevastavate kinosaalide ripplagede ohutuse tagamiseks,» selgitas Võlma.

Võlma sõnul on kinode omanikud võtnud tarvitusele erinevad meetmed ning ameti kinnitusel ei ole kinosaalide laed hetkel külastajatele ohtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles