Šveitslased ostsid ära Eesti tööportaali ja selle Balti sõsarad

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametid
Ametid Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

Täna jõustus CV Keskuse ja tema Baltikumi sõsarportaalide müük, millega Ringier Axel Springer Media AG omandas sajaprotsendiliselt ettevõtte CV Keskus OÜ, kuhu kuuluvad tööportaalid cvkeskus.ee Eestis, cvmarket.lv Lätis ja cvmarket.lt Leedus. 

«Meie tööportaalide portfelli laiendamine Balti riikidesse oli strateegiline otsus siseneda kiirelt arenevatesse regioonidesse,» sõnas Axel Springer Media AG juhatuse esimees Mark Dekan.

Ta lisas, et Balti riikides on ühed tehnoloogiliselt kõige kiiremini arenevad majandused Euroopas, samas aga tugev SKP kasv kergitab ka nõudlust värbamisteenuste järele ja mõjutab seega positiivselt ka tööportaalide tegevust.

«Ootan huviga, et ühendada meie grupi tänased kogemused Ringier Axel Springer’i laialdaste teadmiste ja oskustega ning üheskoos jätkata tööportaalide arendamist Baltikumis,» kommenteeris tehingut CV Keskus OÜ juhatuse esimees Povilas Kytra.

CV Keskus OÜ on 2000. aastal Eestis loodud ettevõte. Juba 2004. aastal laieneti ka Läti ja Leedu turule ning alates 2007. aastast oli omanikuks HeadHunter Group. Povilas Kytra, kes on CV Keskuses töötanud juba kümme aastat, jääb ka edaspidi ettevõtte juhatuse esimeheks.

Grupi tööportaale külastab täna igakuiselt üle 1,8 miljoni kasutaja (Allikas: Google Analytics, veebruar 2017). Igakuiselt avaldavad tööandjad enam kui 6000 uut tööpakkumist ja CV-de andmebaasis on tööandjatel ligipääs pea 1 miljonile aktiivsele CV-le.

Mis ettevõte on Ringier Axel Springer Media AG?

Ringier Axel Springer Media AG loodi 2010. aastal Šveitsi Ringier AG ja Saksamaa Axel Springer SE aktsionäride poolt, liites nende tegevused Kesk- ja Ida Euroopas. Ettevõte tegutseb kasvavatel turgudel Poolas, Ungaris, Serbias ja Slovakkias, pakkudes laia valikut meediateenustest. Ettevõtte peakontorid asuvad Žürichis, kus töötab ligikaudu 3000 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles