Hanschmidt loovutas oma koha ühistupanga nõukogus Tallinna finantsjuhile

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linna finantsdirektor Katrin Kendra
Tallinna linna finantsdirektor Katrin Kendra Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Teisipäeval toimunud Eesti Ühistupanga korralisel üldkoosolekul astus nõukogust tagasi Ain Hanschmidt ja uueks liikmeks Tallinna linna finantsdirektor Katrin Kendra.

Ühistupanga juhatuse esimees Ülle Mathiesen ütles ERRi uudisteportaalile, et Hanschmidt astus tagasi isiklikel põhjustel, vahendab ERRi uudisteportaal. Ühtlasi kinnitati üldkoosolekul 2016. aasta majandusaasta aruande ja sinna juurde kuuluvad nõukogu ja revisjonikomisjoni aruanne.

Lisaks arutasid ühistupanga liikmed Mathieseni sõnul elavalt ka finantsinspektsiooni arusaama Tallinna linna sobivuse üle panga aktiivse liikmena: «Liikmed leidsid, et põhjendamatu on kahelda Tallinna linna finantsilises usaldusväärsuses. Tallinna linna finantstugevust kinnitas ka rahvusvahelise reitinguagentuuri Moody’se hiljutine, 24.märtsi otsus, tõsta linna reitingu tasemele A2.»

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles