Rail Baltic kasvatab välisfirmade huvi Eesti vastu (4)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni juht Andrus Ossip usub, et suurenenud mobiilsusvajadus tõstab lähiaastatel muuhulgas ka rongiettevõtte ekspressliinide arv.
Elroni juht Andrus Ossip usub, et suurenenud mobiilsusvajadus tõstab lähiaastatel muuhulgas ka rongiettevõtte ekspressliinide arv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lähiaastatel saavad ühisveonduses järjest olulisemaks eri transpordiliikide integreerimine ja mobiilsus tervikuna, kinnitab Elroni juht Andrus Ossip. Rail Baltic tõstab tema sõnul kindlasti välisettevõtete huvi Eesti ühistranspordituru vastu.

Kolme Balti riigi plaan ehitada Rail Balticu kiirraudtee on Ossipi sõnul juba suurendanud rongioperaatorite huvi Eesti vastu. Ossip avaldas lootust, et Rail Balticu operaator leitakse rahvusvahelise konkursiga. «Teadmata praegu täpsemaid tingimusi ja nõudmisi, on väga raske hinnata, kas sellisel hankel osalemine oleks Elronile jõukohane,» sõnas ta.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles