Lux Express hakkab sel suvel sõitma Venemaa siseliinidel

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Hannes Saarpuu jääb ka pärast augusti lõppu teatud määral Lux Expressiga seotuks, tuleb bussifirmal 1. septembrist siiski uus juht leida.
Kuigi Hannes Saarpuu jääb ka pärast augusti lõppu teatud määral Lux Expressiga seotuks, tuleb bussifirmal 1. septembrist siiski uus juht leida. Foto: Jaanus Lensment

Kui praegu on ainuke Eesti päritolu reisitranspordifirma, mis otsapidi Venemaa siseliinidel tegutseb, Go Rail, millega saab koostöös Venemaa Raudtee tütarettevõttega kord päevas Peterburist Moskvasse sõita, siis sel suvel lisandub sellele ka Lux Express. Tegemist on ettevõtte augustis ametist lahkuva juhi viimase suure töövõiduga.

«Meil on plaan veel sel suvel Venemaa siseliinidele jõuda,» avaldas suve lõpus Lux Expressi juhi kohalt lahkuv Hannes Saarpuu. Tegemist hakkab olema kahe liiniga. Üks on Peterburi-Moskva liin, kus hakkab kord päevas väljuma ööbuss, teine aga Peterburi-Pihkva liin, kus hakkab olema mitu väljumist päevas.

«Need liiniload on meil täna olemas,» kinnitas Lux Expressi juht, lisades, et jäänud on veel mõned tehnilised küsimused, mis tuleb lahendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles