Rootsi hotellikett pakub allahindlust lahutajatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahutuse puhul annab Rootsi hotellikett seal ööbinud paarile raha tagasi.
Lahutuse puhul annab Rootsi hotellikett seal ööbinud paarile raha tagasi. Foto: PantherMedia/Scanpix

Rootsi luksushotellide kett Countryside Hotels on tulnud välja kummalise allahindluspoliitikaga - soodsama hinnaga saavad nende juures ööbida kõik, kes sellele järgneva 12 kuu jooksul lahutavad.

Sellist kampaaniat alustanud Rootsi luksushotellide kett üleb, et nende «radikaalse» allahindluspoliitika taga on soov panna inimesi rohkem mõtlema selle peale, kui väärtuslikud on inimsuhted. «Ja kui oluline on investeerida suhetesse enne, kui on liiga hilja,» märkis hotelliketi turundusjuht Anna Madsen AFPle.

Kui siiski peaks aga ikkagi juhtuma, et «vastupidiselt ootustele» nende juures ööbinud peaksid sellele järgneva 12 kuu jooksul lahutama, peavad nad allahindluse saamiseks esitama hotelliketile üksnes tõendi selle kohta, et on lahutanud. Selle alusel maksab Countryside Hotels neile kuni kahe öö ööbimise eest raha tagasi.

Kampaania kehtib kõigile paaridele, kes on «seaduslikult abielus ning ööbivad samas toas», märgib hotellikett oma pakkumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles