Töötukassa pikendas juhtide lepingut viie aasta võrra

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa juht Meelis Paavel.
Töötukassa juht Meelis Paavel. Foto: Stanislav Moshkov

Töötukassa nõukogu otsustas tänasel koosolekul ühehäälselt pikendada töötukassa juhatuse ametilepinguid järgmiseks viieks aastaks.

Töötukassa juhatusse kuuluvad juhatuse esimees Meelis Paavel ja juhatuse liikmed Erik Aas, Reelika Leetmaa ja Pille Liimal.

Töötukassa nõukogu esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tunnustas juhatust senise töö eest.

«Töötukassa on aidanud edukalt ette valmistada ja käivitada suured ühiskondlikud muutused, olgu nimetatud töövõimereform või uus töötavate inimeste koolitusprogramm, millega teeme algust juba 1. maist. Kõik ette võetud sammud kaasajastavad Eesti tööturgu ning kujundavad samas ümber töötukassa rolli. Ootan töötukassalt tugevat juhtrolli nende reformide tulemuslikul lõpuleviimisel,» ütles Ossinovski.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli sõnul on töötukassal järgmisel viiel aastal, muutuva tööturu tingimustes, järjest kasvav roll inimeste oskuste arendamisel, et toetada sobiva töö leidmist ning ennetada tööelust eemale jäämist oskuste puudumise või vananemise tõttu.

«Jätkuvalt on meie erilise tähelepanu all vähenenud töövõimega inimesed ja noored, kes vajavad meie tuge nii tööle saamiseks kui tööl püsimiseks,» rääkis Paavel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles