Nortali kasum kasvas 30 protsenti, töötajad saavad rekordboonuse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nortali juht Priit Alamäe.
Nortali juht Priit Alamäe. Foto: Liis Treimann

Rahvusvahelise tarkvara- ning ärikonsultatsioonide ettevõtte Nortal tegevuskasum (EBITDA) kasvas 2016. aastal 30 protsenti 5,2 miljoni euroni. Ettevõtte konsolideeritud käive oli 2016. aastal 43,5 miljonit eurot. 

Nortali tegevjuhi ja asutaja Priit Alamäe sõnul oli 2016. aasta ettevõttele edukas, sest laieneti kahele suurele turule. „Oktoobris ühinesime Põhja-Euroopa juhtiva turunduse automatiseerimise ettevõttega Element ja sisenesime seeläbi Rootsi turule. Detsembris laiendas Nortal oma tegevust Araabia Ühendemiraatides, avades esinduse Dubais,“ sõnas Alamäe.

“Eelmine aasta oli Nortali seni edukaim, mistõttu oleme otsustanud maksta oma töötajatele rekordilises mahus boonuseid ja meie aktsionäridele jaotamata kasumist 800 000 eurot dividende. Nortali ärilised väljavaated on väga head, kasumlikkus tugev ning oleme uhked, et oleme ettevõte, mis kuulub täielikult oma töötajatele,” lisas Alamäe.

Möödunud aasta suurima mõjuga projektide hulgast tõi Alamäe välja Tallinna Sadamale arendatud täisautomaatse Targa Sadama lahenduse ja infosüsteemi TETRIS, mis võimaldas Töötukassal vastata uue laiaulatusliku töövõimereformi nõuetele.  Eraldi vajab märkimist Invest Easy ettevõtjaportaali loomine, mis aitas Omaanil teha Maailmapanga iga-aastase aruande “Doing Business 2017” ettevõtluskeskkonna lihtsuse (ease of doing business) edetabelis pretsedenditu hüppe, tõustes ettevõtte asutamise kategoorias 127 kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles