Leedo müüs osaluse Elbe jõel tegutsevas laevafirmas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa Laevakompanii omanik Vjatšeslav Leedo.
Saaremaa Laevakompanii omanik Vjatšeslav Leedo. Foto: Tairo Lutter

Vjatšeslav Leedole kuuluv AS Saaremaa Laevakompanii müüs oma osaluse Saksamaal Elbe jõe suudmes Cuxhaveni ja Brunsbütteli vahel opereerivas laevandusettevõttes Elbe-Link Reederei, kirjutab Saarte Hääl.

«Oleme saanud kokkuleppele ja lõpetame omalt poolt seal ära,» ütles Saarte Häälele Saaremaa Laevakompanii nõukogu esimees Vjatšeslav Leedo.

Ettevõtja sõnul saavutas Saaremaa Laevakompanii pangaga ja laevaomanikuga kõiki pooli rahuldavad kokkulepped. Varem Muhumaa ja Saaremaa nime all Väinameres sõitnud parvlaevad Grete ja Anne-Marie jätkavad Leedo sõnul Elbe jõel, samuti kasutavad laevaliini Saksa omanikud eestlastest tööjõudu.

Parvlaevad Saaremaa ja Muhumaa lahkusid 2015. suvel mandri ja Lääne-Eesti saarte vaheliselt liinilt ja asusid augusti lõpus teenindama Elbe suudmes asuvat Brunsbütteli-Cuxhaveni liini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles