Suur liitumine: PwC Legal tuleb mängulauale kõigi malenditega

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Lätt
Priit Lätt Foto: Erakogu

Aprilli alguses liigub lõviosa Advokaadibüroo Glimstedt advokaatidest ja juristidest Advokaadibüroo PwC Legal Eesti alla, tõstes viimase kohalike suurimate advokaadibüroode ja ärinõustajate nimistusse, kirjutab Äripäev.

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal Balticsi juhi Karl J. Paadami sõnul jõuti käte löömiseni Glimstedti partnerite Indrek Leppiku ja Priit Lätiga sarnase strateegilise mõtlemise tulemusel.

«Mõte tekkis mõlemal poolel samal ajal. Meie kaks bürood täiendavad teineteist kompetentsilt väga hästi. Äriliselt on see meile perfect match (ideaalne klapp – toim),» arvas Paadam, viidates, et Leppik ja Lätt täidavad senini tühjad kohad PwC pusles.

«Indrekul ja Priidul on väga lai kogemuste pagas kohtuvaidlustes, intellektuaalomandi, riigihangete ja maksuküsimustes – kõik, mis meil siiamaani praktiliselt puudunud on,» selgitas Paadam.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles