Suvehooajal saab Tallinnast lennata kahte uude sihtkohta

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica avab mais liini Hamburgi.
Nordica avab mais liini Hamburgi. Foto: Liis Treimann / Postimees

Suvehooajast lisandub Tallinnast kaks uut lennuliini: British Airways hakkab lendama Londonisse ja Nordica Hamburgi. Kokku saab suvehooajal lennata Tallinnast 34 sihtkohta. Mullusest jääb ära üks sihtkoht - Vueling loobus Rooma lendamisest.

Lennunduses algab suvehooaeg märtsi lõpus. Nii alustabki British Airways Londoni Heathrow lennujaama lendamist 28. märtsist. Nordica Hamburgi liin avatakse 16. maist, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Ryanair lendab tänavusel suvehooajal Bremenisse, Dublinisse ja Gironasse, kõik liinid alustavad märtsi lõpust. Nordica suveliinid alustavad hiljem, aprillis-mais. Nende sihtkohtadeks on Nice, Odessa, Rijeka ja Split.

Mai lõpust alustab kreeklaste Aegean Airlines lendamist Ateenasse ning juuni algusest lisanduvad Vuelingi lennud Barcelonasse. Rooma Vueling tänavu enam ei lenda. Finnair lisab suvisesse graafikusse täiendavaid väljumisi Helsingisse ning Lufthansa lisab kolmanda igapäevase lennu Frankfurti.

«Lennugraafiku tihenemist võib tulla ka teistel liinidel, selle otsustavad lennufirmad jooksvalt vastavalt nõudlusele. Lisaks lisanduvad veel reisifirmade tellitavad täiendavad charter-lennud, sest nõudlus on hüppeliselt kasvamas näiteks koolivaheaegadel,» kommenteeris Tallinna Lennujaama kommunikatsioonijuht Priit Koff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles