Laevade Soela ja Runö opereerimise pärast konkureerivad Kilk ja Leedo

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Runö.
Runö. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Teisipäeva õhtul kella viieks laekus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile (MKM) laevadega Soela ja Runö opereerimiseks kaks pakkumist, kirjutab Meie Maa.

Sõru-Triigi, Ringsu-Roomassaare ja Ringsu-Pärnu liinide opereerimishankes esitasid pakkumise AS Kihnu Veeteed ning ühishinnaettepanekuna AS Saaremaa Laevakompanii ja Tuule Liinid OÜ. Kolmas hankel osalema kutsutu TS Laevad OÜ loobus konkureerimast. Täiendavalt teatas ministeerium kolmapäeval, et kutse esitati ka Nordic Jetline OÜ-le, kes samuti hinnaettepanekut ei esitanud.

Hinnaettepanekud sisaldavad kõiki olulisi tingimusi, mis on vajalikud parvlaevaliinide opereerimisel nagu tavapärastel riigihangetelgi, st MKM tellib vedajalt täisteenust kõikide kohustustega, selgitas ministeeriumi lennundus- ja merendusosakonna juhataja Taivo Linnamägi hinnapakkumuste omadusi ning kahe pakkumise võrdlemiseks kuluvat aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles