Ossinovski rongitehas remondib Poola firmale kolm vedurit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski raudteel.
Oleg Ossinovski raudteel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Oleg Ossinovski suurosalusega Daugavpilsi veduriremonditehas remondib Poola PKP kontserni kuuluva raudteetaristufirma jaoks kolm TEM2 vedurit.

Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca (DLRR) võitis hanke ning moderniseerib ja ehitab ümber Poola suurima raudteetaristufirma PKP Linia Hutnicza Szerokotorowa Spolka z o.o. jaoks kolm TEM2 vedurit, teatas rongitehas börsile.

Kuigi vedurite ümberehitus on Daugavpilsi tehase esimene koostööprojekt Poola firmaga, käivad läbirääkimised koostöö üle tulevikus. Võimalik on, et tulevikus tehakse lisaks veeremi remondile ka muude raudteetaristu projektide osas, lisas ettevõte.

Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca märkis, et hoolimata Vene turu langusega seotud tellimuste mahu kahanemisest on firma suutnud enda tegevuse ümber kujundada ning saada uusi tellimusi Euroopast.

DLRR-i suurimad aktsionärid on Ossinovski firmad Skinest Rail 47,97 protsendiga ja Spacecom 25,27 protsendiga. Firma aktsiad on noteeritud Nasdaq Riia börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles