Apollo Kino asub juhtima Rauno Stüff

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo kino Mustamäel
Apollo kino Mustamäel Foto: Sergei Zjuganov

Eesti kinoketi Apollo Kino tegevjuhiks sai ligi 20-aastase turundus- ja juhtimisstaažiga Rauno Stüff. Ettevõtte senine juht ja Apollo grupi suuromanik Ivar Vendelin keskendub edaspidi grupi strateegilisele juhtimisele ja arendamisele.

Rauno Stüffi sõnul on Apollo Kino lühikese ajaga suutnud tõusta Eesti suurimaks kinoketiks ja pakub kinosõpradele täiesti uuel tasemel meelelahutust.

«Võimalus aidata kaasa sellele jätkuvale eduloole ja luua Baltikumi suurimat meelelahutusketti on väljakutse, mille suurima heameelega vastu võtsin,» märkis Stüff, uskudes, et tema kogemus mitmetest rahvusvahelistest ettevõtetest aitab Apollo Kino kasvu veelgi kiirendada ja liidripositsiooni kindlustada.

Uue juhi esimene kiireloomulisem projekt on täisdigitaalse ja Euroopa kaasaegseima kino peatne avamine Tartu Lõunakeskuses, millega Apollo Kino soovib luua uue standardi kogu Euroopa kinomaastikul.

Stüff on varem töötanud Omniva äridivisjoni juhina, Olympic Entertainment Groupi ja Saku Õlletehase turundusdirektorina ning Procter & Gamble’i võtmeklientide müügijuhina.

Apollo Kino on nelja kinokeskuse ja 19 saaliga Eesti kinooperaator, pakkudes Eesti kvaliteetseimat kinoelamust täna Pärnus Pärnu keskuses, Narvas Astri keskuses ning Tallinnas Solarise ja Mustamäe keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles