Krüptoraha ekspert: petta saab see, kes ei viitsi süveneda (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksmine bitcoinides Tallinnas Sushi Cat'is.
Maksmine bitcoinides Tallinnas Sushi Cat'is. Foto: Sander Ilvest

Testi mõttes isegi Venemaal - kus krüptoraha on keelatud - bitcoiniga automaadist rublasid välja võtnud Eesti krüptoraha ekspert Asse Sauga kinnitab, et ka ainult bitcoine kasutades on täiesti võimalik elada.

Ajal, kus bitcoini hind lööb rekrodeid ja selle kõrvale on tekkinud mitmeid teisi arvestavaid krüptorahasid, rõhutab krüptoraha ekspert Asse Sauga, et investeeringuks õiget krüptoraha valides tuleb teha põhjalik taustatöö, vahendab Äripäev.

«Kasutatakse ära igasugu võimsaid edulugusid, kuidas on bitcoinidega uusi miljonäre tekkinud. Räägitaksegi bitcoini eduloost ja sihtgrupp, kes kas siis ei ole viitsinud või ei ole aega olnud süveneda, kuulab neid lugusid ja läheb süvenemata petuskeemi või võltsi krüptoraha õnge,» kirjeldab Sauga.

Sellele, kes kaalub krüptorahasse investeerimist, soovitab ta esimese sammuna tutvuda veebilehega coinmarketgap.com, kus on vastavalt turumahule reastatud nii krüptorahad kui tokenid. 

«Tasub vaadata, kui palju on selle tehnoloogias innovatsiooni, kui suur põhimeeskond selle taga on, kui palju on suudetud kogukonda kaasata, kui palju rakendusi ehitatud,» loetleb Sauga.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles