Rosimannuse sõnul tal rohkem osaluste omandamise optsioone pole

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus.
Rain Rosimannus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reformierakonnaga lähedalt seotud Rain Rosimannusel pole tema enda sõnul rohkem optsioone ettevõtetes osaluste omandamiseks.

Rosimannus ütles BNS-ile, et tal pole veel mõnes ettevõttes optsiooni, mida saaks veel realiseerida osaluse omandamiseks.

Viimastel nädalatel on avalikuses laialt kajastatud Rosimannuse osalust Tallinna Arsenali kaubanduskeskuse omanikfirmas, mille ta ostis enda sõnul osalusoptsiooni eest. Optsiooniõiguse Arsenali keskuse osaluse ostuks omandas Rosimannus 2012. aastal, optsiooni realiseeris ta eelmise aasta lõpus.

Sellele järgnesid meedia süüdistused, et Rosimannus on oma osalust Arsenali kinnistu omanikfirmas katsunud varjata. Riigihalduse minister Mihhail Korbi korraldusel viiakse Riigi Kinnisvara AS-is (RKAS) ja selle endises tütarettevõttes Erika Neli AS-is läbi erikontroll seoses Arsenali kinnistu müügiga.

Sel nädalal kirjutas Eesti Ekspress, et Rosimannuse osalusega ettevõte soovib üle Eesti luua hooldekodude ketti. Lisaks märkis leht, et Rosimannus ajab äri väga keeruliselt, kuna hooldekodudeketti rajada sooviva Südamekodud OÜ ja Rosimannuse vahele jääb viis firmat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles