Levira võrguteenuste divisjoni asub juhtima Meelis Anton

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levira andmekeskus Teletornis.
Levira andmekeskus Teletornis. Foto: Levira

Levira võrguteenuste divisjoni uus direktor on veebruarist Meelis Anton, kelle peamine tööülesanne on televisiooni- ja raadioteenuste ning telekommunikatsiooni valdkondade juhtimine.

Anton on pikalt olnud seotud telekomi valdkonnaga nii Eestis kui ka väljaspool ja see on hea baas, arendamaks edasi Levira klientidele pakutavaid meedia- ja telekommunikatsioonilahendusi, ütles Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste pressiteate vahendusel.

«Olen viimastel aastatel juhtinud tarkade võrkude väljaehitamist ja käivitamist Eestis ja mujal Euroopas ning saan neid kogemusi kasutada Levira klientidele innovaatiliste lahenduste loomiseks,» rääkis Anton.

Meelis Antonil on töötanud Ericsson Austrias, Ericsson Eesti AS-is, Eesti Post AS-is ja Cybernetica AS-is.

Levira on meedia- ja pilveteenuseid ning ringhäälingu võrguteenuseid osutav ettevõte. Levira, peakontoriga Tallinnas.

Eestis toob Levira televaatajani ja raadiokuulajani enamiku Eestis levivaid tele- ja raadiokanaleid. Rahvusvahelistele telekanalitele ja meediaettevõtetele osutab Levira teleprogrammide väljastusteenuseid. Teletootmiseks on Leviral kolm liikuvat ülekandejaama ja otseülekannete võimekusega aerovideodroon.

Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud meedia- ja IT-ettevõtted ning telejaamad, nagu Turner, Sony, MTG, EBU, ERR, Discovery, ATEA, TeliaSonera, Tele2, Elisa, Starman, TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles