LHV hakkab avalikustama finantsplaani ja kuutulemusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV peahoone.
LHV peahoone. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

AS LHV Group alustab lisaks majandustulemuste kvartaalsele avaldamisele ka ettevõtte finantsplaani ning kuutulemuste avalikustamist.

«LHV ambitsioon on saada Eesti kõige avatuma ja kõrgetasemelisema investorsuhtlusega börsiettevõtteks. Prognooside ja kuuülevaadete avaldamine aitab sellele oluliselt kaasa,» ütles LHV Groupi juhata ja Madis Toomsalu börsiteates.

«Suurem läbipaistvus ja tihedam infovahetus tagavad, et kõiki investoreid, sõltumata nende aktsiate või võlakirjade arvust, koheldakse võrdselt ning nad saavad kogu olulise info üheaegselt ja sama kvaliteediga. Finantsplaani hakkame avaldama korra aastas majandusaasta alguses ning olulisi korrigeerimisi teeme aasta sees jooksvalt. Kuuülevaateid avaldame iga kuu esimeses pooles,» lisas ta.

AS LHV Group avalikustab 7. veebruaril ettevõtte 2016. aasta neljanda kvartali ja 2016. aasta auditeerimata tulemused. Samal päeval kell 11 teeb LHV börsisüsteemi kaudu kättesaadavaks ettevõtte 2017. aasta finantsplaani. Lisaks alustab LHV Group käesolevast aastast kuutulemuste avalikustamist. 2017. aasta jaanuari tulemused on plaanis börsisüsteemi kaudu teatavaks teha 14. veebruaril.

Majandustulemuste ja finantsplaani tutvustamiseks korraldab LHV 7. veebruaril teemast huvitatud meediaväljaannetele pressibriifingu ja investorkohtumise olemasolevatele ja võimalikele investoritele. LHV plaanib edaspidi investorkohtumisi korraldada regulaarselt kvartaalselt tulemuste avaldamise kuupäevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles