Krediidipanga senine juhatus jääb ametisse veel paariks nädalaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediidipank.
Krediidipank. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti Krediidipanga senine juhatus jääb ametisse veel paariks nädalaks, kuni ettevõtte uued aktsionärid kogunevad ja ettevõttele uue juhi valivad.

Panga uued aktsionärid kogunevad, kinnitavad panga uue nõukogu, kes omakorda valib uue juhatuse, ütles Krediidipanga kommunikatsioonijuht Allan Soon BNS-ile, lisades, et sellega peaks üks paar nädalat aega minema.

Krediidipangas ligi 60-protsendise osaluse omandanud Coop Eesti ja ligi 25-protsendilise osaluse omandanud Inbank tutvustavad Coop Panga plaane ja uut juhti esmaspäeval.

Krediidipanga juhatuse esimees on praegu Valmar Morits, juhatusse kuuluvad veel Karin Ossipova, Helo Koskinen, Marina Laaneväli ja Janek Uibopin.

Panga aktsionärid olid mullu juuli lõpu seisuga 59,73 protsendiga Vene finantskontsern VTB, 9,99 protsenti oli Nordea Bank Finland esindajakontol, 9,86 protsenti kuulus Luksemburgis registreeritud ettevõtte Saratoga Finance SPF S.A, 9,81 protsenti Briti Neitsisaarte ettevõttele East European Capital Investment LTD, 4,85 protsenti aktsiatest oli Austria panga Raiffeisen Bank International AG kliendi kontol ja 4,68 protsenti kuulus Eesti ettevõttele Radio Elektroniks OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles