Jüri Mõis: valitsusele on vaja hädatappu (25)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Mõis
Jüri Mõis Foto: Erik Prozes

Ettevõtja Jüri Mõis räägib, et teda ehmatas uue valitsuse otsus muuta pensionikava.

Ettevõtja Jüri Mõis ohkab värske valitsuse pensionikava peale ja lisab, et oli, mis enne oli, aga nendel otsustel oli vähemalt majandusteoreetiline käsitlus iga otsuse taga, kuid nüüd pannakse kõik ühte karjaaeda, et me kõik saaks süüa, vahendab Äripäev.

«Usun, et sellest ei tule midagi välja, aga mine sa hullu tea,» nendib Mõis ja ütleb, et nõustub täiesti reformierakondlase Jürgen Ligiga, kes pärast värske pensionikava avalikustamist ütles, et mitukümmend aastat on seda suunda käidud, tegemist on pika vinnaga süsteemiga, kus nüüd tehakse nii järsk muutus.

«Mina arvan ikkagi, et see valitsus vajab hädatappu,» märgib Mõis, kelle arvates on see, mis valitsuse vahetusega juhtus, päris õudne ja paneb teda kodanikuna jahmatama. «Ma ei oleks ka kõige haigemas fantaasias ette kujutanud, et 2017. aastal võib Eestil olla peaminister, kes ei oska inglise keelt.» 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles