Saaremaale ehitatakse kaasaegne kino ja H&M

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auriga kaubanduskeskus Saaremaal.
Auriga kaubanduskeskus Saaremaal. Foto: Auriga

Algas Saaremaa ühe suurema keskuse, Auriga ümberehitus, mille käigus uuendatakse keskuse siseilmet ja üürnike kooslust. Uute rentnikena saavad endale ruumid  Saaremaal asuvasse keskusesse moekaubamärk H&M ja Apollo Kino, teatas keskus.

«Töötame selle nimel, et kaubandusketid laieneksid ka mere taha. Täna on meil hea meel teatada üürilepingute sõlmimisest H&Mi  ja Apollo kinoga. Need on kindlasti saarlastele head uudised, kuna enam ei pea sõitma rõivaostude tegemiseks või kinoelamuse saamiseks Pärnusse või Tallinnasse, vaid kõik on tulevikus olemas kohapeal,» kommenteeris Auriga keskuse esindaja Kristjan Maaroos.

Ehitustööde ajaks jääb keskus avatuks ja tööd planeeritakse lõpetada 2017. aasta teises pooles.

Investeerimisettevõte Voluntas Invest OÜ omandas Auriga keskuse 2015 aasta suvel. Ümberehituste teostajaks on Saaremaa kohalik ettevõte Korberi OÜ ja kaubanduslik konsultant on Dream Centers OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles