Krüptorahaskeemi Eesti juht: see pole püramiidskeem, vaid võrkturundus

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krüptorahaskeemi Eesti juht: see pole püramiidskeem, vaid võrkturundus
Krüptorahaskeemi Eesti juht: see pole püramiidskeem, vaid võrkturundus Foto: AFP / Scanpix

Hiltoni hotellis liitujaid värvanud krüptorahaskeemi Nano Club Eesti juht Erik Nurm eitas, et tegemist on püramiidskeemiga - see on võrkturundus, mida ta lihtsalt armastab, kirjutab Äripäev.

«Kui ükskõik mis tootel on väga suur nõudlus, mis meie puhul on reaalselt olemas, lükkab see ükskõik millist väärtust üles.  Krüptovaluutadel detsentraliseeritud versioonis on piirkogus valuutat, mida inimene võib endale soetada, ning asi on lihtne – bitcoin tõusis ligi 12 miljonit korda, mis on maailma ajaloo parim investeering,» selgitas Nurm Äripäevale krüptorahaskeemi toimimist.

«Me oleme samal baasil loodud coin, aga meid eristab see, et me oleme uus coin turul, mis on ettevõtte bilansiga lausa tagatud. Me rääkisime inimestele kolm kuud tagasi, et on üks krüptovaluuta maailmas, mis arvatavasti poolteist kuud hiljem hakkab päris kenasti väärtuses kasvama, kasvab iseseisvalt, toetuvalt rakendatavusele, toetuvalt sellele, et meil on e-rahakotid. Meil on kõik vajalik, et hoida neid samu coin´e meie endi arvutites.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles