Maksuamet jääb mõneks ajaks juhita

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliameti eelmise juhi Marek Helmi järglase leidmine on osutunud arvatust keerulisemaks ülesandeks.
Maksu- ja tolliameti eelmise juhi Marek Helmi järglase leidmine on osutunud arvatust keerulisemaks ülesandeks. Foto: Eero Vabamägi

Riigikantselei andis teada, et tippjuhtide valikukomisjoni koosolekul otsustati maksu- ja tolliameti juhi konkurss kuulutada luhtunuks, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi IT asekantsleri kohale on sõelale jäänud kaks kandidaati.

Tippjuhtide valikukomisjon otsustas täna, et maksu- ja tolliameti peadirektori konkursi lõppvooru ei pääse ükski kandidaat. «Sellega on konkurss luhtunud. Ametikohale korraldatakse uus konkurss,» ütles riigikantselei kommunikatsioonijuht Kristiina Tiimus.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsleri konkursi lõppvooru pääseb kaks kandidaati. «Lõppvoorus viiakse kandidaatidega läbi psühhomeetrilised testid, fokuseeritud intervjuud ja komisjonivestlused,» rääkis Tiimus.

Kui senine majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Taavi Kotka on veel ametis 31. jaanuarini, siis maksu- ja tolliameti endise juhi Marek Helmi viimane tööpäev oli 13. jaanuaril. Nii jääb amet kuni uue konkursi tulemuste selgumiseni juhita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles