Harju Elekter täidab PKCst tühjaks jäänud koha

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autotööstusele juhtmeköidiseid valmistav rahvusvaheline PKC Grupp andis eelmise aasta veebruaris teada, et sulgeb 2017. aasta märtsiks Eestis tootmise ja koondab aasta jooksul 613 töötajat.
Autotööstusele juhtmeköidiseid valmistav rahvusvaheline PKC Grupp andis eelmise aasta veebruaris teada, et sulgeb 2017. aasta märtsiks Eestis tootmise ja koondab aasta jooksul 613 töötajat. Foto: Mihkel Maripuu

Viimaste kuude jooksul kolmanda suurlepingu sõlminud Harju Elekter teatas, et võtab tellimusmahu täitmiseks sisse koha PKC Eesti käsutusest vabanevates tootmishallides Keila Tööstuspargis.

Harju Elekter Elektrotehnika sai tellimuse 86 eriotstarbelise komplektalajaama tarnimiseks maailma juhtivale tõsteseadmeid ja teenuseid pakkuvale kontsernile Konecranes kahe aasta jooksul, vahendab Äripäev.

Ettevõtte teatel on Harju Elekter Grupp viimaste kuude jooksul sõlminud kolm suurt lepingut, mille tulemusel kasvab alajaamade tootmine kontserni Eesti ja Soome tehastes väga palju. Tellimusmahu täitmiseks suurendatakse esimese poolaasta jooksul ASi Harju Elekter Elektrotehnika tootmisvõimsust ja tütarettevõte siirdab oma tegevuse uutesse, PKC Eesti käsutusest vabanevatesse tootmishallidesse Keila Tööstuspargis.

Tarned on suunatud Ameerika Ühendriikidesse ja tehingu hinda ei avalikustata.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles