Valitud seltskond võttis Eestis käibele oma raha (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma Looduspere omanik Pille-Riin Özmen näitab viimase aja menutoodet – beebikandmise lina, mida saab juba osta kõigist suurematest linnadest.
Firma Looduspere omanik Pille-Riin Özmen näitab viimase aja menutoodet – beebikandmise lina, mida saab juba osta kõigist suurematest linnadest. Foto: Raigo Pajula

Eestis on esimesed ärid asunud kauplema krüptorahaga, mis paljude hinnangul on kaheldava väärtusega ning mida mitmes riigis seostatakse püramiidskeemiga, kirjutab Äripäev.

Püramiidskeemiks peetava ja mitmes riigis uurimise all oleva OneCoini krüptorahaga saab praegu maksta Eestis näiteks restoranis Talleke ja Pullike, osta meesterõivaid, e-sigarette ja mõndagi muud. Ökopood Looduspere müüb 50-eurost kinkekaarti 40 euro ja kahe OneCoini krüptoraha eest.

Poe juhatuse liige Pille-Riin Özmen ütles, et sellise makseviisi võtsid nad kasutusele klientide huvi tõttu ja mõned kaardid on juba ostetud.

«See on grupp inimesi, kes sooviksid neid meie poes kasutada ja selleks, et konkurentsis ellu jääda, ma loomulikult vaagin ju erinevaid võimalusi, kust endale lisakliente leiaksin,» selgitas ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles