Tuntud «imetolmuimejate» müüja imeb kahjumit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Eesti pakutav tolmuimeja.
Lux Eesti pakutav tolmuimeja. Foto: Lux Eesti kodulehe erkaanitõmmis

Buumi ajal miljonitesse eurodesse küündinud kasumiga tolmuimemisäris on suursugustest numbritest alles vaid tolm ja firma teenib juba mitmendat aastat kahjumit, saateks kohtuvaidlused ja arvukad avaldused tarbijakaitseametis, kirjutab Äripäev.

Alates 2004. aastast rahva suus imetolmuimejateks nimetatud kallite kodumasinate müügiga tuntust kogunud Lux Eesti müüs isegi keset kõige karmimat masu 20 000krooniseid tolmuimejaid. Kui Lux Eesti müügikäive oli keset masu ligi 100 miljonit krooni (6,4 mln eurot) ja kasum pea üheksa miljonit (ligi 575 000 eurot), siis nüüd on käibenumbrid endiselt miljonites, kuid peadpööritavast kasumist on saanud stabiilne kahjum.

Lux Eesti tegevjuht Kristin Handsmitt kinnitab, et ettevõttel läheb hästi, uued tooted tulevad järjest välja ja otsemüük koduuksel on üha populaarsem.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles