Eesti Post pani 6,3 miljoniga müüki oma Pallasti tänava kinnistud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva juht Aavo Kärmas Tallinnas Pallasti tänavas asuvas sorteerimiskeskuses, mis on tänastele vajadustele nö jalgu jäänud ja pannakse peagi ka müüki.
Omniva juht Aavo Kärmas Tallinnas Pallasti tänavas asuvas sorteerimiskeskuses, mis on tänastele vajadustele nö jalgu jäänud ja pannakse peagi ka müüki. Foto: Mihkel Maripuu

Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma AS Eesti Post pani enampakkumisele oma praeguse peahoone ja logistkakeskusega kinnistud Pallasti tänaval alghinnaga 6,3 miljonit eurot.

Omniva kolib oma logistikakeskuse 2018. aasta lõpuks uude hoonesse Rae vallas, mistõttu müüakse ära praegune kinnistukompleks. Eesti Post müüb komplektina Tallinnas kolme kinnistut aadressidega Pallasti 28, Pallasti 28a ja Pallasti 28b. Kinnsitute kogupind on 29 758 ruutmeetrit.

Kinnistute alghind on 6,3 miljonit eurot ja kinnistud koormatakse üürilepinguga. Eesti Post jääb pärast võõrandamist kinnistuid üürima vähemalt 2018. aasta lõpuni võimalusega lepingut pikendada kuni kaks aastat.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 23. veebruar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles