Tulumaksutagastusest maksa võlad ja investeeri

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahakott
Rahakott Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui tulumaksutagastuse näol saadud eurodest peaks midagi üle jääma, siis soovitavad ettevõtjad ja investorid seda läbimõeldult investeerida ning oma püsikulusid hajutada, mitte raha poelettide vahel tuulutada, kirjutab Äripäev.

«Soovitaksin endale selgeks teha, et tegemist ei ole kingitusega, mis ilmtingimata on vaja kaupmehele viia. Esmajärjekorras soovitaksin võlgade likvideerimist. Seejärel võiks mõelda, kas igakusite püsikulude suurus – üür, laenud – on mõistliku suurusega ning kas tagastatud summa abil oleks seda võimalik ehk vähendada, näiteks makstes osa võlast enne tähtaega tagasi,» soovitas isePankuri juhatuse liige Pärtel Tomberg.

«Minu isiklik arvamus on, et strateegilises perspektiivis halvim asi, mis selle rahaga teha saaks, oleks jätta see arvelduskontole ostujõu vähenemist ootama,» lausus investeerimisekspert Peeter Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles