Hanschmidt prognoosib Vene sanktsioonide kaotamist (9)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Hanschmidt.
Ain Hanschmidt. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Suurettevõtja Ain Hanschmidt ennustab, et alanud aastal kaotab Euroopa Liit Venemaa suhtes kehtestatud majandussanktsioonid.

Hanschmidt juhib tähelepanu sellele, et tõenäoliselt langeb Eesti tegutsemine Euroopa Liidu eesistujana just ajale, mil Euroopa Liit kaotab Venemaale kehtestatud majandussanktsioonid, kirjutab Äripäev

Eesti ettevõtjatele annaks suhete paranemine Venemaaga Hanschmidti sõnul suurepärase võimaluse kaubavahetuse taastamiseks Venemaa suunal. Hanshcmidt loodab ka, et Donald Trumpi tõus USA presidenditoolile muudab pragmaatilisemaks kogu Euroopa majanduspoliitika, mis mõjub positiivselt Euroopa ettevõtete konkurentsivõimele maailmaturul.

Suhete paranemist Venemaaga ootab pikki aastaid ka suurettevõtja Tiit Vähi. Vähi soovitab vastsel peaministril Jüri Ratasel Soomest eeskuju võtta ja suhteid Venemaaga lahti sulatama hakata. Vähi usub, et alanud aastal Ukraina kriis kas lahendatakse või külmutatakse.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles