Eesti Post kuulutas välja konkursi juhi leidmiseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti praegune juht Aavo Kärmas.
Eesti Posti praegune juht Aavo Kärmas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Seoses senise juhi Aavo Kärmase lepingu lõppemisega 30. aprillil kuulutas Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post välja konkursi juhatuse esimehe leidmiseks.

«Eesti Post on meie kõigi jaoks oluline info-ja logistikaettevõte, mis peab tagama nii kirjade ja ajalehtede õigeaegselt adressaadini jõudmise ka kõige kaugemal metsakülas kui ka e-kaubamajadest tellitud saadetise kiire ja kvaliteetse kohale jõudmise tellijatele. E-kaubandus on maailmas kiirelt arenev valdkond ja seetõttu on ka ettevõtte tähtsus Eesti majanduses kasvamas,» ütles ettevõtlus-ja infotehnoloogiaminister Urve Palo pressiteate vahendusel. «Usun, et sellise ettevõtte juhtimine on väärikas väljakutse Eesti tippjuhtidele. Seetõttu ootan sisukat konkurssi.»

Nõukogu esimehe Merike Saksa sõnul oodatakse sobilikult kandidaadilt logistika- ja e-kaubanduse äri head tundmist, kõrgharidust soovitavalt majanduse, logistika või finantsvaldkonnas ja vähemalt kolmeaastast töökogemust suurettevõtte juhina. «Oluline on strateegiline mõtlemine, kõrge pingetaluvus ja laitmatu ärialane reputatsioon,» märkis Saks.

Juhatuse esimehel on nõutav riigisaladuse juurdepääsuluba või valmidus selle taotlemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles