Tartu Milliga kohtu all kolm meest

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: TARTU VESKI : TARTU, EESTI, 15OCT13 -  
Politsei ning Maksu- ja Tolliameti
TRT01: TARTU VESKI : TARTU, EESTI, 15OCT13 - Politsei ning Maksu- ja Tolliameti Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Peale Tartu Milli esitas prokuratuur maksukohustuse varjamise süüdistuse firma endisele ostujuhile Leonid Dulubile, samuti Priit Saarele ja Meelis Jürimäele. 

Mehed, kes Lõuna ringkonnaprokuratuuri andmetel Dulubiga petuskeemi punusid, tunnistasid end süüdi kaks aastat tagasi. Mehed vahistati 2013. aasta oktoobris, kirjutab Äripäev. 

Kui kokkuleppemenetlusega nõustunud Marko Moks, Margus Kolsar, Hendrik Elbe, Urmas Raudsepp, Raigo Lepp ja Mattis Jürimäe pääsesid tingimisi karistusega, siis Dulub pole ennast süüdi tunnistanud ja peab Priit Saare, Meelis Jürimäe ning varasema leivaisa Tartu Milliga kohtu ette astuma. Uurimise all oli veel Heinar Felix Mit, kuid temale prokuratuur süüdistust ei esitanud. Loe edasi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles