Anne Mere sai HKScan Baltikumi äriüksuse juhiks

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Mere Tallegis
Anne Mere Tallegis Foto: Andres Haabu

Tänases alustab HKScan Grupi senine turundusjuht Anne Mere Baltikumi äriüksuse juhtimist. Esialgu jätkab Mere ka Grupi turundusjuhi positsioonil töötamist ning on ka edaspidi Grupi juhtkonna liige. 

Mere raporteerib HKScani tegevjuhile Jari Latvanenile.

Anne Mere on töötanud HKScanis üle 13 aasta erinevatel ametikohtadel, muuhulgas Soome ja Baltikumi äriüksuse juhina ning endise AS Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena, mis on osa AS HKScan Estoniast.

Jyrkki Karlsson, kes alustas 2. novembril 2016 Soome ja Baltikumi äriüksuse juhi positsioonil jätkab alates tänasest Soome äriüksuse juhtimist. Ta jätkab HKScan juhtkonna liikmena ning raporteerib tegevjuhile Jari Latvanenile.

HKScan turustab ja müüb sea-, veise, linnu- ja lambaliha, töödeldud liha ning valmistoite. HKScani koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. HKScan ekspordib oma tooteid peaaegu 50 riiki. HKScani netokäive 2015. aastal oli 1,9 miljardit eurot ja kontsernis töötab ligikaudu 7 400 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles