Arco Vara sai neljandas kvartalis miljon eurot puhaskasumit

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara.
Arco Vara. Foto: Arco Vara

Kinnisvaraarendusfirma Arco Vara teenis eelmise aasta viimases kvartalis 15,3 miljoni krooni ehk ligi miljoni euro suuruse puhaskasumi.

Aasta varem oli ettevõtte puhaskasum 5,6 miljonit krooni.

Müügitulu mullu neljandas kvartalis aastatagusega võrreldes veidi vähenes: eelmisel aastal oli see 129,2 miljonit krooni aasta varasema 131,7 miljoni krooni asemel.

Kogu eelmise aasta kokkuvõttes jäi Arco Vara  300 000 euro ehk 4,5 miljoni krooni suurusesse kahjumisse. Aasta varem ehki 2009. aastal oli ettevõtte kahjum 23,2 miljoni eurot ehk 363,1 miljonit krooni.

Ettevõtte äritulud olid eelmise aasta kokkuvõttes 22,9 miljonit eurot ehk 358,4 miljonit krooni ehk on 27 protsenti vähem kui 2009. aastal.

«Selle aastaga on toimunud oluline paranemine enamikes grupi finantsnäitajates,nii müügitulu kui brutokasum näitavad kvartalite lõikes kasvutendentsi. Üle mitme aasta olid kolmandas kvartalis kõik divisjonid ärikasumis,» märgib ettevõtte juhatuse esimees Lembit Tampere börsile saadetud ülevaates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles