Sami Seppänen: mida rohkem jama päevavalgele tuleb, seda parem Tallinnale

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen.
Elisa Eesti juht Sami Seppänen. Foto: Mihkel Maripuu

«Mida rohkem jama päevavalgele jõuab, seda suurem tõenäosus on, et Tallinnast saaks  väga läbipaistvalt juhitud ja efektiivne linn, mida ta siiani vist ei ole olnud,» kommenteeris Edgar Savisaare kriminaalasjaga seoses päevavalgele tulnud materjale Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

«Kui mingi asi on piisavalt kehvas seisus, siis on nii, et see avab ukse kiiretele ja märkimisväärsetele muutustele,» arvas Seppänen.

Tema sõnul on Tallinnal nüüd tohutu potentsiaal edasi areneda, sest ilmselgelt on linna valedest põhimõtetest lähtuvalt juhitud.

«See on veidi sarnane ettevõtete juhtimisele. Kui näed, et sul on hästi juhitud ettevõte ja selle kõrval väga kehvasti juhitud ettevõte, siis sellel, mida on kehvasti juhitud, on head kasvuvõimalused. Vaataksin asja sellest nurgast, et Tallinnal on tohutu potentsiaal. Sellele peab eelnema aga põhjalik puhastus ja loodan, et selleks jätkub energiat,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles