Nordica hakkab koostöös idufirmaga uut teenust pakkuma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Nordica kaubamärki kasutav riiklik lennufirma Nordic Aviation Group hakkas koostöös idufirmaga Shipitwise pakkuma niinimetatud iseliikuva pagasi lisateenust, kus idufirma viib lisatasu eest reisija pagasi lähtekohast sihtkohta, nii et lennureisile pole seda kaasa vaja võtta.

«Nordica vahendatav iseliikuva pagasi teenus on mõeldud eelkõige reisijatele, kel on vaja reisile kaasa võtta mahukaid esemeid, kuid eelistavad pagasi transportimisel lisamugavust – tulla reisile nii, et lennujaama suurt hulka pagasit kaasa ei võta,» ütles Nordica turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Piret Sauter BNSile.

Ta rääkis, et näiteks võiksid huvi tunda hobivarustusega reisijad, kellel on golfivarustus, suusad, rattad, lainelauad, mootorrattad või muu säärane. «Teine oluline grupp iseliikuva pagasi lisateenuse tarbijaid on ärireisijad, kel on vajadus transportida tavapagasisse mittemahtuvaid või käsitsi kohale toimetamiseks ebamugavaid asju – mitmesugused esitlusmaterjalid, töövahendid ärimessile,» märkis ta.

Iseliikuva pagasi teenust pakub idufirma Shipitwise. «Süsteemi on ühendatud arvukalt erinevaid logistikateenust osutavaid ettevõtteid, sealhulgas veopartnerid, pakkekeskused, tollimaaklerid, kindlustus ja nii edasi,» ütles Sauter. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles